След като получим заплащане за вашата поръчка ние ще обработим поръчката. Непременно ще се свържем с вас чрез предоставените контакти, за да уточним подробностите по изпращането и да сме сигурни, че всичко е наред.

Изпращането на поръчката може да бъде направено по следните начини:

 – чрез пощенски запис – ако сте избрали опция за заплащане на поръчката при получаване;
 – чрез пощенска пратка – ако поръчката е заплатена предварително, ние ви изпращаме пратката по пощата; 
 – чрез куриерски запис – ако сте избрали опция за заплащане на поръчката при получаване е възможно поръчката да бъде изпратена чрез куриер (Еконт), като заплащането става при получаване на пратката. Пратката ще бъде изпратена до офис на Еконт във вашият град.

Доставката се извършва от нас до офис на Еконт за посоченият от вас адрес. При поръчки над 20 лв. доставката е безплатна. При поръчки под 20 лв. доставката се заплаща от купувача, като вие ще получите специална отстъпка от цената за доставка -20% тъй като ние сме партньори с Еконт Експрес за България. 

При избор на заплащане на поръчката при получаване ние ще преценим дали тя да бъде изпратена чрез Български Пощи или Еконт.

При заплащане на поръчката онлайн или чрез банков превод поръчката ще бъде изпратена директно до вас и ще можете да я получите от най-близкият пощенски клон.

Как да се регистрирам в сайта?
Доставка с Еконт Експрес
Категория: Доставки, Помощ

Остави коментар

Трябва да влезете, за да коментирате.

Поръчайте по телефон


"Ка енд Джи" ООД
тел: 0988 850 787

Facebook

Харесайте нашата Facebook страница!

Нови публикации

25% Коледно намаление 2014

От дек. - 20 - 2014

Коментарите са изключени за 25% Коледно намаление 2014