Разбираме, че има определени инструменти за кухнята, без които просто не може независимо от това дали сте известен готвач, кулинарен ентусиаст или просто искате да сготвите здравословно ястие за своето семейство. Поради тази причина са измислени керамичните ножове, които правят приготвянето на ястиа по-здравословно, по-икономично и могат да се почистват само с изплакване

Керамичните ножове не просто запазват своята острота по-дълго от ножовете изработени от други материали, но също така са по-леки, удобни за държане и не ръждясват. За да на направим всичко това още по-хубаво – керамичните ножове не пренасят вкус между различните съставки и не задържат мръсотия или бактерии по острието, което ги прави по-хигиеничният избор.

Перфектни са за плодове, зеленчуци и месо както и за храни със силно ухание или други потенциални съставки, които залепват за традиционните ножове, керамичните ножове ще ги нарежат на парченца, на ивички, ще ги натрошат на дребно – и ще го направят с микро-прецизност.

Керамичният нож е изработен от много твърд материал при високо налягане, което ги прави не само издържливи, но и по-малко порести от останалите ножове. Това прави острието трудно податливо на микроби и предпазва от полепване на нежелани остатъчни вещества. Това също спомага за измиването само с изплакване под течаща вода.

Основни причини за избирането на Керамичните ножове пред традиционните Стоманени Ножове:
 

  • Здраве –  Керамичните ножове се изработват от изключително твърди материали, които са много плътни и по-малко порести от традиционните ножове от неръждаема стомана и ще задържат много по-малко микроби и нежелани остатъци на острието си.
  • Издържливост – Керамичният нож не ръждясва и е около десет пъти по-издържливи от традиционен стоманен нож.
  • Прецизност – Керамичните ножове са остри като бръснач и запазват остротата си много по-дълго отколкото традиционните стоманени ножове. 

Всички се стараят подготвянето на храната в кухнята да е възможно най-здравословно и лесно. Дали сте готвач, кулинарен ентусиаст или приготвяте ястиа за семейството си, не бихте искали да живеете и ден повече без керамичен нож.

Евро 2012 - 15% намаление!
Хей, пазете керамичните ножове!
Категория: Featured, Ножове

Остави коментар

Трябва да влезете, за да коментирате.

Поръчайте по телефон


"Ка енд Джи" ООД
тел: 0988 850 787

Facebook

Харесайте нашата Facebook страница!

Нови публикации

25% Коледно намаление 2014

От дек. - 20 - 2014

Коментарите са изключени за 25% Коледно намаление 2014