За да се регистрирате в сайта за керамични ножове, първо посетете:

http://ceramicknivesbg.com/

Бърза и лесна регистрация в сайта за Керамични Ножове България можете да направите чрез Facebook, Twitter или Google профилът си.

Ако този вариант за регистрация не е подходящ за вас можете да използвате формата за регистрация която е достъпна след натискане на червеният бутон "Вход" намиращ се в горния десен ъгъл на сайта. Формата до която ще стигнете е:

Форма за вход

Ако вече имате акаунт в сайта можете да използвате формата в дясно, за да влезете в него.

Ако сте си направили регистрация чрез някоя от социалните мрежи, можете да натиснете на съответният бутон и системата ще зареди акаунта ви автоматично.

Ако искате да създадете нов профил, това става чрез лявата форма показана по-горе. За целта в полето за е-майл, въведете своя е-майл адрес с който желаете да се регистрирате и натиснете "Създай профил".

Ще бъдете отведени на страница, на която можете да попълните своите персонални данни, за да можем да изпращаме поръчки до вас. Първата част представлява секцията за профилни данни:
Профил информацияПолетата са необходими, за да можете да влизате в профила си в нашият сайт.
Втората секция представлява секцията с вашият адрес. Данните за адреса ви са необходими, за да можем да изпратим вашите бъдещи поръчки правилно и да се свържем със вас, ако е необходимо:
Регистрация - адрес 
Всички полета във формата обозначени със "*" са задължителни. След като сте попълнили всички нужни полета трябва да натиснете на бутона "Регистрация".

След регистрация ще бъдете въведени в своя акаунт от където можете да управлявате своите поръчки, както и да променяте данните на акаунта си.

На вашият е-майл адрес ще бъдат изпратени данните за акаунта ви, за да ги запазите за бъдеща употреба.

* ceramicknivesbg.com гарантира, че вашите лични данни ще бъдат съхранявани внимателно и няма да се предоставят на трети лица при никакви условия, освен в случаите изисквани от закона.

Как да се регистрирам в сайта чрез Facebook, Twitter и Google?
Пощенски доставки
Категория: Моят акаунт, Помощ

Остави коментар

Трябва да влезете, за да коментирате.

Поръчайте по телефон


"Ка енд Джи" ООД
тел: 0988 850 787

Facebook

Харесайте нашата Facebook страница!

Нови публикации

25% Коледно намаление 2014

От дек. - 20 - 2014

Коментарите са изключени за 25% Коледно намаление 2014