Доставка с Еконт Експрес

Еконт Експрес

 Нашият сайт предлага доставка чрез услугите на Еконт Експрес. Доставката с тяхните услуги е изцяло безплатна. Веднага щом поръчате даден продукт наш представител ще се свърже с вас, за да потвърди доставката. След това в рамките на 24 до 48 часа ние ще изпратим продукта до ваш адрес. В зависимост от начинът на плащане можете да платите продуктите, при получаването им до ваш адрес или офис на еконт във вашият град, чрез наложен платеж.  Как да изберете метод за доставка с Еконт? След като сте влезли в акаунта си и сте избрали продукт натиснете "Край" на своята количка. След това изберете или въведете своя адрес. На секцията "Доставка"  имате възможност да изберете опцията: "Econt Експресна Доставка" След това ви се появяват следните полета за попълване: Еконт форма Формата трябва да се попълни както следва:
Име – Въвеждате вашите имена
Телефон – Въвеждате вашият телефонен номер
Доставяне до – Избирате дали да доставим пратката до офис на еконт или до ваш адрес
Град – Въведете своя град. Започнете въвеждането на града с "гр." и продължете с част от началото на името, така Еконт модула автоматично ще ви предостави възможност за избор на град.
Еконт офис – Тук трябва да изберете името на офиса за вашия град, до който искате да бъде изпратена пратката. За по-лесно използвайте линка "Офис локатор", за да намерите офисите за вашия град. След като намерите подходящ офис започнете да въвеждате името му както е изписано в полето "Офис:" от картата и след това го изберете от автоматичният избор.

Това е целият процес за избор на доставка с Еконт.

Пощенски доставки
Категория: Доставки, Помощ

Остави коментар

Трябва да влезете, за да коментирате.

Поръчайте по телефон


"Ка енд Джи" ООД
тел: 0988 850 787

Facebook

Харесайте нашата Facebook страница!

Нови публикации

25% Коледно намаление 2014

От дек. - 20 - 2014

Коментарите са изключени за 25% Коледно намаление 2014