Хей, пазете керамичните ножове!

След като си закупих няколко керамични ножове, осъзнах че няма къде да ги съхранявам. Поставка за ножове е твърде рисковано, поради възможността да отчупим острието срещу твърдото дърво. Моето чекмедже с ножове дори не беше опция. Металните срещу керамичните удрящи се един в друг, не ми изглеждаше правилно. 

След това се натъкнах на нещо красиво. Поставка за ножове, с универсални слотове! И слотовете са направени от пластмаса. Пластмаса срещу керамика, ще надвие керамиката и ще нанесе повече проблем на пластмасата. Понеже го закупух, държа всички свои керамични ножове в него и те са изключително остри.

Kapoosh Поставка за Ножове е изработена от стомана или дърво и добавя много изискан стил към кухнята. Това което я прави уникална спрямо другите поставки на пазара е начинът, по който съхранява ножовете. Вместо да използва предварително издълбани слотове за ножовете с определен размер, тази поставка съдържа стотици пластмасови клечки, които ви позволяват да поставите ножа в каквато позиция пожелаете.

 

Чух, че много хора имат проблеми с тази поставка. В частност тя има проблем с големи ножове като месарските. Ясно е как това може да бъде проблем. Препоръчвам ви да я използвате за съхраняване на по-скъпи ножове и да държите месарските другаде. Използвам моята поставка само за керамични ножове. Тя върши отлична работа и ги пази и е център на внимание в моята кухня. Просто изглежда страхотно.

Керамичен нож - Кухненският инструмент, без който един главен готвач не може
Бял или черен керамичен нож
Категория: Featured, Ножове

Остави коментар

Трябва да влезете, за да коментирате.

Поръчайте по телефон


"Ка енд Джи" ООД
тел: 0988 850 787

Facebook

Харесайте нашата Facebook страница!

Нови публикации

25% Коледно намаление 2014

От дек. - 20 - 2014

Коментарите са изключени за 25% Коледно намаление 2014